ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 με αντικείμενο την εμπορία και πώληση πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής.

Το 2012 επεκτάθηκε προχωρώντας στο παραγωγικό κομμάτι έχοντας αποκτήσει την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία.

Εστιάσαμε στην καινοτομία και δημιουργήσαμε μια νέα φιλοσοφία στον χώρο των ροφημάτων, παράγοντας προϊόντα χωρίς συντηρητικά και επιβλαβή συστατικά για τα παιδιά και γενικά για όλους μας.

Το 2016, ως αποτέλεσμα και επιβράβευση της συγκεκριμένης φιλοσοφίας από την αγορά, μετεγκατασταθήκαμε σε χώρο που πληροί όλες τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης μονάδας παραγωγής. Επενδύοντας συνεχώς σε μηχανήματα και υποδομές, προσπαθούμε να προσφέρουμε πάντα άψογα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στο συνεχώς αυξανόμενο και με υψηλά στάνταρ πελατολόγιό μας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η εταιρεία ESSENZA HELLAS δραστηριοποιείται στην παραγωγή ποιοτικών πρώτων υλών ροφημάτων και ζαχαροπλαστικής.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας και ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής και σταθερής ποιότητας. Αυτό οφείλεται στην αγάπη μας για δημιουργία, στην προσεκτική επιλογή πρώτων υλών από διαπιστευμένους προμηθευτές και στη σχολαστική παραγωγική διαδικασία με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Η εμπορική πολιτική μας είναι να απευθυνόμαστε σε εμπόρους χονδρικής πώλησης.

Η ασίγαστη δίψα μας για εξέλιξη, η υψηλή τεχνογνωσία, η άμεση και προσωπική επαφή με τους πελάτες μας έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας με έδρα τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη διαθέτει μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα και περιλαμβάνει όλους τους αναγκαίους χώρους για την εύρυθμη λειτουργία της (γραφεία, λογιστήριο, χώρος συναντήσεων-παρουσιάσεων, ράμπες φορτοεκφόρτωσης).

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί, επίσης, οργανωμένο τμήμα ποιοτικού ελέγχου για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας.